BAŞKAN ÇATMA’YA SAHADA İLGİ BÜYÜK

Belediye Başkanı ve Ak Parti belediye Başkanı Recep Çatma esnaf turuna Salliler başından başladı. Her dükkânı tek tek ziyaret ederek esnafı dinleyen Başkan Çatma’ya esnaftan büyük destek var.

İlk günkü gezi çerçevesinde Salliler başı, Semerciler ve Dikiciler arastalarında faaliyet gösteren esnafları ziyaret eden Başkan Çatma ilk 5 yıllık dönemde kazandırdıkları hizmet ve yatırımları anlatırken ikinci 5 yıllık dönemde gerçekleştireceği projeler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu.Özellikle turizme yönelik ve gezdiği tarihi arastalarda ekonomik hareketlilik sağlayacak projelerden de bahseden Çatma çay ocağı ve kahvehane sohbetlerinde bulundu. Esnaflar Belediye Başkanı Recep Çatma’dan memnuniyetlerini ifade ederek 31 Mart seçimlerinde tercihlerinin Ak Parti Belediye Başkan adayı Recep Çatma olacağını belirttiler.