BAŞKAN ÇATMA ESNAFI DİNLEMEYE VE BİLGİLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Recep Çatma her zaman olduğu gibi içinde bulunduğumuz günlerde de esnafı gezerek hem onların görüşlerini alıyor hem de Belediye çalışmaları ile İskilip’e kazandırılan yatırımlar konusunda bilgilendirmelerde bulunuyor.

Gezilerinde gelecek seçim için değil gelecek nesil için çaba harcadıklarının altını çizen Çatma gerek esnaftan gerekse İskilip halkından yoğun ilgi görüyor. Görev tevdi edilirse önümüzdeki dönem yapacağı çalışmaları da anlatan başkan başlıca amaçlarının İskilip’te  Ak Parti’nin oylarını çoğaltarak 31 Mart seçimlerinin alması olduğunu vurguluyor.

Ziyaretlerde sıcak ilgiyle karşılanan Başkan Çatma’ya İskilip esnafı ve İskilip halkı kendisini tekrar Başkan olarak görmeyi arzuladıklarını beyan ederek başarı dileklerinde bulunuyorlar.