ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLER DERNEĞİNE ÜCRETSİZ YER TAHSİS EDİLDİ

Şehit aileleri ve gazilerimiz bir süre önce Belediye başkanı Recep Çatma’yı makamında ziyaret ederek yeni kurdukları dernekleri için yer tahsisinde bulunulmasını istemişlerdi. Başkan Çatma’da istedikleri yerden yer verebilecekleri sözünü vermiş, talebin yerine getirilmesi için harekete geçmişti.

Buna göre şehit aileleri ve gazilerimizin talep ettikleri mülkiyeti belediyeye ait Hacıpiri Mahallesi sınırları içinde bulunan dükkan dernek faaliyetlerinde bulunulmak üzere ücretsiz olarak tahsis edildi. Başkan Çatma “Vatan topraklarının birliği, bütünlüğü ve 15 Temmuz darbe girişiminde milli iradeye sahip çıkmak için göğüslerini siper etmiş şehit ve gazilerimizi her zaman minnet ve şükranla anıyoruz. Onlar için ne yapsak azdır. Dernek faaliyetlerini yürütebilmeleri için yer tahsisinde bulunduk. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonra da şehit ailelerimizin ve gazilerimizin her türlü taleplerini yerine getirmeye de hazırız. Ayrıca konuya duyarlı yaklaşan Belediye meclis üyesi arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum” dedi.