HEM DENETLİYOR, HEM DE KAZMAYI KÜREĞİ ALARAK ÇALIŞIYOR

İSKİLİP’İ EMİN ADIMLARLA GELECEĞE TAŞIYOR

5 Yılda altyapı da ve üstyapıda birçok projeyi gerçekleştirerek İskilip’in kentleşmesi yolunda önemli adımlar atarak İskilip’i geleceğe hazırlayan Belediye Başkanı Recep Çatma her gün tüm mahallelerde devam eden çalışmalarda incelemelerde bulunarak hem mahalle sakinleri ile sohbet ediyor hem de kazmayı küreği alarak işçilerle birlikte alın teri döküyor.

İskilip’in tüm ihtiyaç ve beklentilerine hakim olan Başkan Çatma 33 ayda tamamladığı sekiz altyapı çalışması ile İller Bankası dergisi aracılığı ile çoğu il ve ilçelere örnek gösteriliyor. Önümüzdeki dönemde tekrar görev tevdi edilirse üstyapıda Turizme yönelik restorasyon, çevre düzenlemesi, halkın aileleri ile birlikte vakit geçirecekleri sosyal donatılar ve çevresel projelerinin hazır olduğunu söyleyen Çatma İskilip’i emin adımlarla geleceğe taşıyor.