TAHMİNİ BÜTÇE OY BİRLİĞİ İLE KABUL EDİLDİ

İskilip Belediye meclisinin Kasım ayı ikinci toplantısı 18 Kasım 2018 Pazartesi günü saat 14.00’te belediye meclis salonunda yapıldı. Önceki mecliste komisyona havale edilerek görüşülen ve 2019, 2020, 2021 Yıllarını kapsayan tahmini bütçe meclis toplantısında oy birliği ile kabul edildi.

Gündem dışı konuşmalarda belediye meclisini bilgilendiren Belediye Başkanı Recep Çatma Oluklu ve Cezaevi yolunun asfaltının bittiğini, sanayi sitesinin sıcak asfaltının da bu hafta tamamlanacağını beyan etti. Başkan Çatma İskilip Şehit Mikail Kaya Şehir Stadyumunun çim sahadan sentetik çim sahaya dönüştürülmesi işinin yapım ihalesinin 29 Kasımda, İskilip Meslek Yüksekokulu yeni binası tamamlanması işinin yapım ihalesinin de 4 Aralık’ta gerçekleştirileceğini, Toprak Mahsulleri Ofisine silo yapımı işine de önümüzdeki günlerde başlanacağını beyan ederek meclis üyelerinin Mübarek Mevlit kandillerini tebrik etti.