KARARLAR OY BİRLİĞİ İLE ALINDI

İskilip Belediye meclisinin Kasım ayı olağan meclis toplantısı 8 Kasım 2018 Perşembe günü Belediye meclis salonunda yapıldı. Meclis gündemindeki maddeler tüm üyelerin oy birliği ile kabul edilerek yürürlüğe girdi.

Gündem dışı konuşmalarda Belediye meclis üyelerini bilgilendiren Başkan Çatma Kale surlarının restorasyonu ve aydınlatılması çalışmasının devam ettiğini, 29 Kasım 2018 tarihinde İskilip Şehit Mikail Kaya Şehir Stadyumunun çim sahadan sentetik sahaya çevrilmesi ihalesinin yapılacağını, 4 Aralık 2018 tarihinde de İskilip Meslek Yüksekokulu yeni bina inşaatının tamamlama ihalesinin gerçekleştirileceğini belirtti. Başkan Recep Çatma Toprak mahsulleri ofisine yeni silo yapımına da 2019 yılına girmeden başlanacağını ifade etti.

Belediye Başkanı Recep Çatma “Her zaman uyum içinde çalıştığımız ve önemli projeleri gerçekleştirdiğimiz belediye meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyor, oy birliği ile aldığımız kararların İskilip’imize ve

hemşerilerimize hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.