ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ YARDIMLAŞMA DERNEĞİNDEN BAŞKAN ÇATMA’YA ZİYARET

ÇATMA; “HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ”

İskilip Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Yönetim Kurulu Başkan ve üyeleri Belediye Başkanı Recep Çatma’yı makamında ziyaret ettiler.

Beraberlerinde İlçe Emniyet Müdürü Erol Karasu, İlçe Jandarma Komutanı Ziya Balcıoğlu ile birlikte Başkan Çatmayı ziyaret eden Başkan Mustafa Ünlü ve yönetim kurulu üyeleri dernek için yer talebinde bulundular. Belediye Başkanı Recep Çatma vatan ve aziz milletimiz uğruna canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimizin ailelerine yer tahsisi başta olmak üzere her türlü desteği sağlayacaklarını beyan etti. Bu çerçevede Şehitlşk Anıtındaki yazılarda yenilenerek anıt çevresinde de dernek yönetiminin talep ettiği fiziki düzenlemeler yapılacak.

Yeni kurulan derneğin başkanlığını Mustafa Ünlü üstlenirken Başkan yardımcılığı görevini de 15 Temmuz gazisi Eşref Çelik yürütüyor. Yönetim Kurulu ise Erkan Yıldırım, Mehmet Tokmak, Ahmet Ural, İbrahim Kaya, Vehip Kaya’dan oluşuyor.