ACİL YOLU TAMAMLANIYOR

Geçtiğimiz hafta İskilip Atıf Hoca Devlet hastanesi acil girişi yolunda belediyemizce başlatılan kilit parke döşeme çalışmalarında sona gelindi. Hastane acil giriş yolundaki çalışmalarda incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Recep Çatma hastanenin ihtiyaç ve taleplerine özel önem verdiklerini yolun yapımı ile birlikte hasta naklinde kolaylık ve çabukluk sağlanacağını belirtti.

Çatma, Milletvekillerimizin desteği ile üç branş doktorunun da gelmesinin kesinleştiğini ve atamaların devam ederek doktor açığının zamanla tamamen kapanacağına inandığını ifade etti. Mahalle Muhtarı Ömer Uçar, hastaneye tedavi hizmeti için gelenler ve hastane yetkilileri de çabalarından dolayı Başkan Çatma’ya teşekkür ettiler.