BAŞKAN ÇATMA ÇALIŞMALARI YERİNDE SEVK VE İDARE EDİYOR

Belediye Başkanı Recep Çatma Sanayi Sitesi, Ulaştepe Mahallesi Oluklu yolu, Kazanlı Mevki yeni Cezaevi yolu sıcak asfalt yapımı çerçevesinde Sanayi Sitesinde devam eden zemin düzenleme ve asfalta hazırlık çalışmalarını yerinde sevk ve idare ediyor.

Belediye Fen İşleri ekip ve ekipmanlarını buradaki çalışmaya seferber eden Başkan Çatma titizlikle yürütülen çalışmaların aksaksız yürümesi için gereken tüm tedbirleri alıyor. Yürütülrn çalışmaları bizzat kendisi sevk ve idare ediyor.

Esnafın çalışma ahengini bozmadan ve burada faaliyet gösteren işyeri sahiplerinin talep ve önerilerini de dikkate alarak yürütülen kalıcı zemin düzenleme çalışmasının ardından asfalt serme ve kaldırım yapım işine geçilecek.

Belediye başkanı Recep Çatma “Üretime önemli katkısı olan, İskilip ekonomisinin kalbi durumundaki Sanayi Sitesinde yapılan çalışmalar esnasında verdiğimiz rahatsızlığı anlayışla karşılayan ve katkı sunan esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.