REDİF KIŞLASINDA RESTORASYON DEVAM EDİYOR

Yapımı devam eden yatırımlar arasında bulunan Tarihi Redif Kışlasında Restorasyon uygulamaları aralıksız devam ediyor.

Şantiyeyi ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Recep Çatma Restorasyon uygulamalarında incelemelerde bulunduktan sonra yüklenici firma yetkilileri ve uzman ekiple Restorasyonda gelinen noktayı ve tamamlanması için önümüzdeki süreçte izlenecek yol haritası hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Çatma Tarihi Redif Kışlasının hem fiziki mekan olarak, hem de turizme sağlayacağı katkı bakımından bitirilmesinin önemine işaret ederek hızla tamamlanması için gerekli girişimlerde bulunacaklarını ve Belediye olarak her türlü desteği vermeye devam edeceklerini beyan etti.