BAŞKANIMIZ İŞ YERLERİNİ DENETLEDİ

9 EKİPLE İSKİLİP’İN HER KÖŞESİNDE HİZMET VERİYORUZ

Belediye Başkanımız Recep Çatma 9 ekiple sürdürülen başta kilit parke onarımları ve yaya kaldırımlarının yapımı olmak üzere her alanda devam eden çalışmaları denetledi.

Bu çerçevede 14 mahallede devam eden kilit parke yenileme ve onarım çalışmaları tamamlanıyor. İskilip’te bulunan tüm yaya kaldırımlarının yenilenmesi işine de başlanıyor.  Belediye Başkanımız Recep Çatma “Her ay mahalle muhtarlarımızla istişare toplantıları yapıyor, mahallelerimizin eksiklerini belirliyor, hemşerilerimizin taleplerini değerlendiriyoruz. Diğer yandan esnafımızla ve mahalle sakinlerimizle de sürekli diyalog içindeyiz. Gerek mahalle ve sokakları ilgilendiren talepleri, gerekse mağduriyet oluşturan bireysel talepleri alıyor ve anlık çözümler üretiyoruz“ dedi.

Makamının hemşerilerine her zaman açık olduğunu da beyan eden Belediye Başkanımız Recep Çatma makamda oturmaktan çok sahada esnafımızla ve halkımızla iç içe olmayı tercih ediyor. Bu davranışı halkımız tarafından memnuniyetle karşılanıyor.