STADYUMDA ÇALIŞMA BAŞLIYOR

STADYUM SENTETİK ÇİM SAHAYA DÖNÜŞTÜRÜLÜYOR
Belediye Başkanımız Recep Çatma’nın uzun süredir ısrarla sürdürdüğü girişimleri olumlu sonuç verdi. İskilip Şehit Mikail Kaya Şehir Stadyumunun sentetik çim sahaya dönüştürülmesi işinde ihale süreci başlıyor.
6 Temmuz 2018 Cuma günü Gençlik ve Spor Bakanlığımızın teknik personelleri ve Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çorum İl Müdürlüğü yetkilileri Şehir Stadyumuna gelerek ihale öncesi inceleme ve hesaplama çalışmalarını tamamlayarak Belediye Başkanımız Recep Çatma ile bilgi alış verişinde bulundular. Belediye Başkanımız Recep Çatma yetkililere teşekkür ederek inşaat sürecinde Belediye olarak üzerlerine düşen her türlü katkıyı sunacaklarını beyan etti.
İskilip Şehit Mikail Şehir Stadyumunda oyun sahası çim sahadan sentetik çim sahaya dönüştürülürken 4 kişilik soyunma odaları, yürüyüş yolları ve diğer donatılarda yapılacak. Stadyumun yapım işi 2018 yılı içinde tamamlanıyor.