BAŞKAN ÇATMA’NIN GECE MESAİSİ

Yağışlar başlamadan bitirilmesi için 45 kişilik ekiple gece gündüz devam eden yaya kaldırımı ve bordür döşeme işi ana caddelerde tamamlanma aşamasına getirildi.

Çalışmaları sürekli denetleyen Belediye Başkanı Recep Çatma sorunlu bölgelerde ekibi ile birlikte çözüm üretiyor. Bütün gün Belediye çalışmalarını denetleyen Başkan Çatma çalışanlarla birlikte akşam geç saatlere kadar mesai yapıyor.

Belediye Başkanı Recep Çatma yaya kaldırımlarında kaliteli malzeme kullanılarak titiz bir işçilik sergilendiğini belirterek “ Kaldırımlar bundan sonra sökülmeyecektir. İşin bitimi ile birlikte yaya kaldırımı işgaline son vereceğiz. Başta engelli kardeşlerimiz olmak üzere, hanımların ve tüm hemşerilerimizin yaya yollarını en verimli şekilde kullanabilmeleri için özel çaba sarf ediyoruz.” dedi.