İSKİLİP STANDINA YOĞUN İLGİ

Çorum Dernekler Federasyonu tarafından 15-18 Ekim 2015 tarihlerinde Ankara Atatürk Kültür Merkezinde bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Çorum Tanıtım Günlerinde İskilip Kaymakamlığı ve İskilip Belediyesi işbirliği ile hazırlanan stand katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

Geniş kapsamlı hazırlık çalışmaları sonucu İskilip’i tanıtıcı görseller, İskilip Belediyesi ve İskilip Kaymakamlığı tarafından basılan kültür yayınları, Atıf-Der’in hazırladığı görseller, el sanatları ürünleri, yöresel gıda maddeleri, İskilip Metin Alkan Halk Eğitim Merkezinde üretilen ürünlerin sergilendiği stand 4 gün süren organizasyon süresince ziyaretçi akınına uğradı.

Siyaset ve bürokratlarımızın yanında Ankara’da yaşayan İskilipli hemşerilerimizin yalnız bırakmadığı tanıtım organizasyonu sonrası yetkililer tanıtım günlerine renk katan, kültürel bakımdan önemli katkılar sağlayan İskilip Kaymakamı Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Recep Çatma ve emeği geçenlere teşekkür ettiler.