BAŞKANIMIZ ŞEHİR İÇİ İÇME SUYU ALTYAPI YENİLEME ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ

Belediye Başkanımız Recep Çatma İskilip’te yoğun bir tempoda devam eden içme suyu altyapı yenileme çalışmalarını inceledi. Kazanlı mevkiinde incelemelerde bulunan Başkan Çatma çalışmanın her aşaması hakkında detaylı bilgiler aldı.

Burada işçilerle ve yüklenici firma yetkilileri ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Çatma zemin çalışmasının ve işlerin hızlı yürümesinin önemine vurgu yaptı. İçme suyu altyapı yenileme çalışmaları İskilip’te şu anda Kazanlı mevkii ve şehir merkezi olmak üzere iki bölgede devam ediyor. Önümüzdeki günlerde ekip sayısı artırılacak. Belediye Başkanı Recep Çatma çalışmanın mümkün olan en kısa zamanda bitirileceğini, bunun için tüm imkânları seferber ettiklerini, kış mevsiminden önce anayolları sıcak asfalt yapmayı hedeflediklerini ifade etti.