AK PARTİ İL BAŞKANI BEKİROĞLU İSKİLİP’E GELEREK ORUCUNU İFTAR ÇADIRINDA AÇTI

Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu dün İskilip’e gelerek orucunu iftar çadırında açtı.

Önceki akşam parti yönetimi ile İskilip’e gelen Ak Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu önce Belediye Başkanı Recep Çatma tarafından Belediye önünde karşılandı. Buradaki karşılamanın ardından iftar için çadıra geçen heyet orucunu İskilip Belediyesi iftar çadırında açarak vatandaşlarla bir araya geldi.

İftar programına İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya, Belediye Başkanı Recep Çatma, Ak Parti İskilip Gençlik Kolları Başkanı Aslan Sağlam, Kadın Kolları Başkanı Fatma Selvi, Ak Parti İskilip yönetimi, İl genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ve iftarını çadırda açan İskilipliler katıldı.

İftar öncesi masaları tek tek gezen Bekiroğlu, Koçkaya ve Çatma iftar çadırında bulunan vatandaşlarla kısa kısa sohbet ederek hayırlı ramazanlar diledi.