BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN

İskilip’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk konulması ve saygı duruşu ile başladı.  Kutlama töreni Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinliklerle kutlandı. Törene Kaymakam Şuayib Gürsoy, Belediye Başkanı Recep Çatma, Garnizon Komutanı Çetin Öcal,  Jandarma Komutanı Bahri Civa, İlçe Emniyet Müdürü Cihan Ercan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Selvi, kurum amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda öğrenci, öğretmen ve İskilipliler katıldı.

İskilip Anadolu Lisesi okul bahçesinde düzenlenen kutlama programında öğrenciler tarafından günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Müzik dinletisi, halk oyunları ve renkli gösterilerle devam eden program 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesi ile son buldu. Kutlamalar İskilip’te bulunan diğer okullarda da devam etti.