Başkanımız Bu Haftada Tabakhane Camisinde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Belediye Başkanı Recep Çatma, bu haftaki Cuma namazını Tabakhane Camisinde kıldı. Her hafta olduğu gibi bu haftada Cami çıkışı cemaatle bir araya gelen başkan Çatma, vatandaşların taleplerini dinleyerek merak ettikleri soruları yanıtladı.

Şehir içme suyu hattının yenilenmesi çalışmalarına önümüzdeki günlerde başlanacağını söyleyen başkan Çatma, ihaleyi alan yüklenici firma ve İller Bankası yetkililerinin İskilip’e geldiğini, işin yer tesliminin belediye tarafından yapıldığını kaydetti.

Kentin içme suyu hattının yenilenmesi işinin ihalenin teslim tarihinden daha önce bitirilebilmesi için çalışmalarda belediye olarak her türlü katkıyı sunacaklarını kaydeden başkan Çatma, “Tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Alt yapısı yüzde yüz tamamlanmış bir İskilip hepimizin hayaliydi. Bu hayalimizi en kısa sürede gerçekleştirmek için var gücümüzle çalışıyoruz, çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Çatma, cemaatle sohbetinin ardından cami civarında bulunan esnafları da ziyaret ederek hayırlı işler diledi.