ŞEYHYAVSİ VE KAZASKER CAMİLERİMİZDE RESTORASYON ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Belediyemiz ve İskilip Kaymakamlığının girişimleri ile 16. Yüzyılda Yeni Cami Mahallesinde Kazasker Cafer Efendi tarafından yaptırılan (Kazasker) Caminde restorasyon çalışması devam ediyor. Restorasyon çalışmasına başlanan Kazasker Camisinden sonra Hacı Mürsel Camiinin restorasyon çalışması da tamamlanacak.

Tarihi Şeyh Yavsi Camiindeki restorasyon uygulamaları da da bütün hızıyla sürüyor. Çalışmanın Ramazan Bayramına bitirilmesi hedefleniyor.

Belediye Başkanımız Recep Çatma, restorasyon çalışmasına başlanan İskilip Şeyh Yavsi Cami ve Kazasker Camiinde çalışmaların en kısa sürede bitirilmesi için Vakıflar Bölge Müdürlüğü ile sürekli diyalog halinde olduklarını söyledi. Başkan Çatma bu iki camimizin restorasyon uygulamasının ardından aynı çalışmanın Hacı Mürsel Camiinde devam edeceğini belirtti.