MÜZİĞE GÖNÜL VERENLER MÜZİK ŞÖLENİNDE BULUŞACAK

İskilip Belediyesi ve İskilip Gençlik Eğitim merkezi ilçedeki gençlerin sosyal aktiviteler içerisinde yer almalarını sağlamak ve yeni yetenekleri gün ışığına çıkarmak için mahalli sesler yarışması düzenledi.

‘ İçinizdeki yeteneği keşfedin ‘ sloganı ile düzenlenen yarışmaya katılacak olan kişiler Popüler Müzik, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziği gibi müzik dallarında seçtikleri parçayı enstrümantal eşliğinde yedi kişiden oluşan bir jürinin önünde seslendirecekler.

Misakımilli İlköğretim Okulu bahçesinde 1 Temmuz 2005 Cuma günü saat 19.00 ‘da düzenlenecek yarışmada , çok sayıda kişi dereceye girebilmek için  yeteneklerini sergileyecek. Tüm İskilip halkının davetli olduğu gece de ayrıca havai fişek gösterisi de yer alacak .

Dereceye girenlere ödülünde verileceği yarışma sonrasında birinci olana 125 YTL, ikinciye 75 YTL, üçüncüye de 50 YTL ödül verilecek.

Gençlerin  sahip oldukları  yetenekleri gün ışığına çıkarmak ve İskiliplilere müzik dolu bir gece yaşatmak için bu yarışmanın düzenlendiğini ifade eden yetkililer  gerek dinleyici gerekse yarışmacı olarak müziğe gönül verenlerin bu gecede birlikte olacaklarını belirttiler.