ŞEHİT MİKAİL KAYA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

Belediyemiz tarafından organize edilen Şehit Mikail Kaya Voleybol Turnuvası’nın açılış maçında takımımız Tarımspor ile oynadığı mücadele de iyi bir oyun sergiledi, centilmence geçen müsabakadan takımımız şansızlıklar nedeniyle mağlup ayrıldı.

Belediyemiz tarafından Şehit Mikail Kaya anısına düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvası dün başladı. İskilip Kapalı Spor Salonu’nda oynanan turnuvanın açılış maçında B grubunda yer alan Belediyespor ve Tarımspor takımları mücadele etti. Centilmence geçen ve her iki takımında etkili olduğu karşılaşmada, daha az hata yapan Tarımspor maçtan galip ayrıldı. Açılış maçını 25-15, 25,18 ve 25-14’lük skorlarla Tarımspor 3-0 kazandı.

Turnuvanın ikinci maçında ise yine aynı grupta bulunan Jandarmaspor ve Ebussuud Efendi İlköğretim Okulu karşı karşıya geldi. Jandarmaspor, maçtan rahat bir oyunla 25-11, 25-14 , 25-12’lik skorlarla 3-0 ayrılmasını bildi. Bu skorlardan sonra Tarımspor ve Jandarmaspor grupta ilk iki sıraya yerleştiler. İskilip Belediyesi Şehit Mikail Kaya Voleybol Turnuvası’nda bugün şu maçlar oynanacak; A grubunda yer alan Maliyespor ile YİBO (Yatılı İlköğretim Bölge Okulu) saat 17.00’de, Çatkara İlköğretim Okulu ile Misakımilli İlköğretim Okulları da saat:18.00’de kar karşıya gelecek. Belediyemiz maçlardan yarım saat önce taraftarlar için Kapalı Spor Salonu’na otobüs kaldırıyor. İlçeden çok sayıda kişinin izlemeye geldiği maçlar büyük heyecan içerisinde oynanıyor.