KARAYOLLARI BÖLGE MÜDÜRÜ YOL YAPIM ÇALIŞMALARINDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Karayolları 7.Bölge Müdürü Bilal Demirtaş İskilip sanayi arasında yapılan yol çalışmalarını yerinde görmek amacıyla Belediyemizi ziyaret etti.

İskilip sanayi arasında Belediyemiz ekipleri tarafından yapımı gerçekleştirilen yol çalışmalarının hangi seviyede olduğunu görmek amacıyla ilçeyi ziyaret eden Karayolları 7.Bölge Müdürü Bilal Demirtaş, İskilip Belediye Başkanı Orhan Öztürk’ün eşliğinde çalışmaların devam ettiği bölgeyi gezdi.Yapılan çalışmaları takdirle karşıladıklarını belirten Demirtaş İskilip Belediyesinin yaptığı bu çalışmaların ilçeye katkısının göz ardı edilemeyeceğini ifade etti.Belediyenin kendi imkanları ile gerçekleştirdiği bu çalışmalardan Karayolları olarak son derece memnun olduklarına dikkat çeken  Demirtaş ilerleyen dönemlerde Belediye ile ortak çalışmaların gerçekleştirileceğini söyledi.

Yol  yapım çalışmalarının olduğu  bölgede yapılan incelemelerden sonra Bilal Demirtaş,  Başkan Öztürk ve beraberindekilerle öğle yemeğine katıldı.Yemek sonrasında  Meydan çayı köprüsünün yapım çalışmalarını da inceleyen Demirtaş daha sonra Başkan Öztürk ile birlikte Tosya yolunu görmek amacıyla Elmabeli tesislerine gitti.Tosya yolunda yapılan incelemelerden sonra  Elmabeli tesislerinde bir araya gelen Başkan Öztürk ve Demirtaş İskilip için yapılabileceklerin neler olabileceği noktasında fikir alışverişinde bulundular.