BAŞKANIMIZ PERSONELİ İLE BAYRAMLAŞTI

Başkanımız Orhan Öztürk Ramazan bayramı münasebetiyle Belediye lokalinde düzenlenen bayramlaşmada personeli ile bir araya geldi.Bayramın birinci günü gerçekleştirilen bayramlaşmada Başkanımız Öztürk şunları  söyledi:

“Öncelikle Ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor ve kurban bayramında da birlikte olmayı arzu ettiğimi söyleyerek sözlerime başlamak istiyorum.Bilindiği gibi bayramlar birlik beraberlik ve kardeşlik duygularının perçinlenmesine vesile olan anlardır ve bu anlara  erişmek herkese nasip olmaz. Bu açıdan içinde bulunduğumuz anın güzelliğini yakalamalı ve onu en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bayramlar geçmişte yaşanan kötü anıları silmek için bir vesiledir.Bu noktada  İskilip te yaşayan  bireyler olarak bu  fırsatı iyi kullanmalı ve aramızdaki kardeşlik bağlarını perçinlemeliyiz.Zira muhabbetin ve sevginin çok olduğu yerde bela olmaz geçim derdi azalır ve rızıklar bollaşır.

Biz birlik ve beraberliğin doruk noktada yaşandığı İskilip halkına hizmet etmekten  Belediye olarak büyük onur duyuyoruz.Bu hizmette zaman zaman eksiklikler ve  hatalar olabilir ama şu nokta göz ardı edilmemelidir ki hiçbir icraat hatasız olmaz burada önemli olan hata yapmamak değil yapılan hatalardan ders alabilmek ve bu hataları İskilip için kazanca dönüştürebilmektir.Biz hizmete başladığımız andan itibaren İskilip’in her anlamda kazancının fazla olduğuna inanıyoruz ve bu inançla çalışmalarımıza devam ediyoruz.Bu noktada çalışanlar olarak sizlerin gösterdiği özveri göz ardı edilemez.”

Başkanımız sözlerini birlik,beraberlik ve kardeşlik duygularının bayramlar haricinde de tüm dünyada  yaşanmasını umut ettiklerini belirterek tamamladı.

-Sema Kaya –