ÇÖP VE TAŞIMA İHALESİ 12 KASIM’DA BELEDİYEMİZDE

Belediyemiz çöp ve taşımacılığı özelleştiriyor.Bu doğrultuda çalışmalara başlayan belediyemiz 12 Kasım 2004 ‘te saat 12’de meclis salonunda bir ihale gerçekleştirecek Söz konusu ihalenin komisyon başkanlığında   Belediye Başkan Yardımcımız Cemal İncesoyluer olacak  Bu konuda bilgisine başvurduğumuz İncesoyluer şunları söyledi.

“Hazırlanan şartname titiz bir çalışmanın ürünüdür.Gerçekleştirilecek yeni uygulama belediyemiz ve halkımız için yararlı sonuçlar doğuracaktır.İskilip Belediyesi olarak bundan sonra da mümkün olduğunca hizmet alımına gidilmesine çalışacağız.”
Konu hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olmak isteyenlerin  Belediyemiz merkez bina da bulunan Ambar Ayniyat birimi ya da  Satın alma birimine başvurmaları gerekmektedir.Aynı zamanda sitemizden de ihale hakkında geniş bilgi edinilebilir.